måndag 10 augusti 2009


Då var helgen över igen, vad fort det går....


Vi har plockat av de sista bären, städat av i trädgården, badat och myst. Fredag och lördag var jättefina så vi badade men söndagen var varm och grå. Gubben plockade 5 liter kantareller och jag passade på att städa lite. Tyvärr glömde jag tvätten ute så den blev genomblöt när det kom en åskskur..


Annat som går fort är sommarlov, tack och lov för nu börjar barnen tycka det är tjatigt. Vi har inte gjort så mycket eftersom vi inte haft tillgång till bil. Men det har blivit bad och kompisar och en massa pyssel i regnet. På tal om regn har vi haft de underligaste åskväder denna sommar, det har kommit ett par tre rejäla smällar och sedan har det inte blivit mer. Lite underligt är det ju. Men tillbaka till skolstarten, listor på vad som behöver införskaffas är skrivna, nu väntar vi bara på pengar så att vi kan inhandla allt, det är tur att det kommer barnbidrag nästa vecka. Den dagen är man verkligen rik. Något som facinerar mig är hur mycket barn växer under en sommar, de gror verkligen som ogräs.


Veckan som kommer skall vi försöka vara lite kreativa. Mellan killen skall få eget rum så vi skall planera inför det. Det skall bli kul att bygga upp ett rum från grunden, han skall ha ny säng, nya gardiner, mattor, hyllor och lampor det skall bli urkul. Likaså är hans val av färger kul, lime och marinblått. Det kan nog bli bra även om det inte är mitt första hands val. Tre väggar bli blå, den ena med en målning av hans favorit pokemon och den limegröna väggen skall bli hyllväggen, blå hyllor och en långbänk med kuddar. Kan nog bli bra. Skall ge mig ut på blocket och leta efter en tuff säng, kanske en loft variant...


Annars har vi inga planer men dagarna går ändå i faslig fart.